Gigiről

Már egészen fiatalon elkezdtem („)írni(”). Első műveim még óvodában születtek, leginkább mondókáknak lehetne őket nevezni. Sokszor még dallamot is költöttem hozzájuk. Smile Kezdetben írástudóként is jellemzően verses formában írtam az engem foglalkoztató témákról, aztán fokozatosan tértem át a prózára.
Első könyvemet tízévesen írtam. Nem tetszett. Évekig próbáltam javítgatni rajta, de nem sikerült, ezért a gimnáziumi éveim elején elégettem a kéziratot. Akkoriban rövidebb prózai műveket írtam főként, bár végleg nem szakítottam a verssel sem.
Az első olyan könyvemet, amit be is fejeztem már, és nem semmisítettem meg Wink , a húszas éveim elején írtam. Még nem jelent meg, de talán hamarosan az a kötet is a boltokba kerülhet majd. Az agyamban állandóan történetek keringenek, ezért sok megkezdett mű is pihen a számítógépemen arra várva, hogy egy adandó alkalommal befejezzem őket.
Nagyon örülök, hogy megjelenhetett a Sárkány születik első része, A gyermek. Terveim szerint jövőre a második rész (A fiú) is boltokba kerülhet majd. Remélem, az Olvasók legalább olyan szeretettel veszik majd kézbe, mint amilyennel írtam.

Hozzászólások

Admin képe

Kérdezz te is Gigitől!

Nem találtál meg valami számodra fontos információt? Kíváncsi vagy még valamire? Ne tétovázz! Tedd fel a kérdésed itt, vagy a fórumban, és személyesen Gigi fog rá válaszolni. Crown

Folytatás

Szia Gigi!

Mikor jön a folytatás?

Sir Perimones

Gigi Scott képe

Folytatás

Szia Sir Perimones!

Ha jól alakulnak a dolgok, akkor talán a karácsonyfa alatt már ott lehet. Smile

A legjobbakat!
Gigi